Google+ Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφος του δήμου Καλαμπάκας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφος του δήμου Καλαμπάκας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας.

Ντροπή τους..

Ο Κ. Μητσοτάκης συνεργάτης της SIEMENS και τωρινός συνεργάτης του άλλοτε "θανάσιμου" εχθρού του Α.Σαμαρά με τον μισθό των 10.000 και βάλε  ευρώ πίσω απο τα μεγάλα γραφεία και τις παχυλές καρέκλες και με την ανύπαρκτη εργασιακή εμπειρία, προσφάτως δήλωσε  «Η εργασιακή ή αρτιότητά τους δεν είναι αποδεδειγμένα η απαιτούμενη».

Και το είπε αυτό για ποιούς; για τους υπαλλήλους των 600, 700 και 800 ευρώ που δίνουν καθημερινά μάχη με αντίξοες συνθήκες εργασίας, είτε είναι δημοτικοί αστυνομικοί, είτε είναι σχολικοί φύλακες είτε οτιδήποτε καινούργιο που θα ακούσουμε απο αύριο.

Για αυτούς τους συναδέλφους που πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους εκτελούν τα καθήκοντά τους την ίδια στιγμή που γνωρίζουν καλά πως την επομένη ημέρα ισως και να μην έχουν καν εργασία.



Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο συνάδελφος του δήμου Καλαμπάκας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

Ενας νέος άνθρωπος ο 34χρονος, συνάδελφος, που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Δευτέρα εν ώρα εργασίας.
Ο Αθανάσιος  Μήτσιου εξέπνευσε χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και νοσηλευόταν.
Ο 34χρονος δούλευε στο τμήμα ηλεκτρολόγων, ενώ βρισκόταν σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.