Google+ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ...

 
Γιώργος Καμίνης: «Η παραίτηση δεν είναι λύση Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος. Μου έλεγε ότι δεν εγκαταλείπει το καράβι Βυθίζεται μαζί του», .
«…και τότε ρίξανε τον κλήρο, να δούνε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί…»
Αυτό το τραγουδάκι μας ήρθε αυτόματα στο μυαλό όταν διαβάσαμε την δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Γιατί η επιλογή των υπαλλήλων που έφυγαν από τους Δήμους τον Νοέμβριο του 2012 καθώς κι όσοι πρόκειται να φύγουν το προσεχές διάστημα, είναι καθαρά θέμα τύχης…
Μετά λοιπόν, από τις επιτυχημένες δηλώσεις του περί αναποτελεσματικών και χαμηλής ποιότητας υπαλλήλους, τη θριαμβολογία περί μείωσης του προσωπικού του Δήμου χωρίς μείωση του παραγόμενου έργου, ο καπετάν Γιώργης, με τη σημερινή του δήλωση, ολοκληρώνει την «τριλογία» του ως άλλος Jack Sparrow.
Να θυμίσουμε όμως στον καπετάν Γιώργη, ότι το πλοίο - Δήμος στηρίζεται από τους ναύτες – υπαλλήλους. Γιατί αυτοί κάνουν όλη τη δουλειά. Ο καπετάνιος απλά κοιτάζει με τα κιάλια! Εσύ, καπετάν Γιώργη, σκοτώνεις όλους τους ναύτες που έχεις και στο τέλος θα μείνεις μόνος σου με το κουφάρι του πλοίου… 
 
Αναδημοσίευση ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.