Google+ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΞΕΩΝ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΞΕΩΝ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Image Hosted by ImageShack.us
Σάλος έχει προκαλέσει η αποκάλυψη  ότι τα χρήματα (μας) απο την εισφορά αλληλεγγύης για τους ανέργους, (το 2%)  περι τα 300 εκ.ευρώ δεν έχει καταλήξη ούτε ένα σεντ στους ανέργους, καθώς επίσης και απο την μείωση των επιδομάτων ανεργίας.
Προφανός θα μας πουν ότι κάλυψαν μαύρες και κατάμαυρες τρύπες του προυπολογισμού.
Επειδή όμως ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ απαιτούμε να μάθουμε αναλυτικά που πήγαν, μέχρι και το τελευταίο σεντ.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του μνημονίου και των επιτάξεων την στιγμή που "ΞΕΧΑΣΑΝ" πάλι να μειώσουν τις ΔΙΠΛΕΣ συντάξεις των βουλευτών και των πρώην δημάρχων.
 Θυμίζουμε ότι έπρεπε, βάση της διάταξης που περιλαμβάνεται στον νόμο 4093/12 και προβλέπει τη μείωση των συντάξεων των βουλευτών και των δημάρχων κατά 20% ή 30%, δήμαρχος ή βουλευτής που παίρνει δύο συντάξεις, μία βουλευτική, έστω 3.000 ευρώ και μία εξ επαγγέλματος, έστω 1.800 ευρώ, η βουλευτική ή δημαρχιακή σύνταξη θα κοπεί κατά 20% και θα πέσει στις 2.400 ευρώ.
Αν υπάρχουν συνολικά τρεις κύριες συντάξεις, τότε η βουλευτική κόβεται κατά 30% και από 3.000 ευρώ θα έπρεπε να πέσει στα 2.100 ευρώ, από την 1η Ιανουαρίου του 2013.
Αυτή η μείωση όμως δεν έγινε στις 31 Ιανουαρίου και δεν αναμένεται να γίνει ούτε στη σύνταξη του Μαρτίου, αφού πλέον προγραμματίζεται να γίνει στη σύνταξη Απριλίου, που θα πληρωθεί στο τέλος Μαρτίου.
 Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του μνημονίου και των επιτάξεων την ώρα που σχεδόν δύο εκατομμύρια συνταξιούχοι στην χώρα μας έχουν υποστεί σφαγή στις συντάξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.