Google+ Οι Συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ και ο Καμίνης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οι Συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ και ο Καμίνης.

Αναρτούμε το δελτίο τύπου όπως μας εστάλει απο συναδέλφους,είμαστε μαζί τους και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνας τους.

Δελτίο τύπου συμβασιούχων ΔΑΕΜ - Δήμου Αθηναίων - 08-02-2013


Image Hosted by ImageShack.usΔελτίο τύπου συμβασιούχων ΔΑΕΜ - Δήμου Αθηναίων

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου 2013

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών, τέθηκε πρόταση για συζήτηση με θέμα την δίμηνη σύμβαση για τους συμβασιούχους της επιχείρησης μηχανογράφησης του Δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ) που βρίσκονται αυτή την στιγμή εκτός εργασίας μετά από ένα συνεχή αγώνα με την δημοτική αρχή Καμίνη που στόχος της και το μόνο που έχει επιδείξει ως έργο δύο χρόνια τώρα, είναι η εκπαραθύρωση των συμβασιούχων του Δήμου, Μολονότι αυτοί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η πρόταση απερρίφθει με 17 ψήφους κατά, 16 υπέρ και 2 λευκά.

Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της παράταξης του κ. Καμίνη για τις αρνητικές τους ψήφους, και ιδιαίτερα την κα. Αντιδήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που απασχολούν συμβασιούχους στο γραφείο τους οι οποίοι έχουν αρνητική απόφαση δικαστηρίου.

Πως η απόφαση του δικαστηρίου για απόλυση είναι δυνατόν να είναι έγκυρη για μας και όχι για περίπου 25 συναδέλφους μας (προφανώς φίλοι γνωστών και ημετέρων) που έχουν παραμείνει στην εργασία; Πρόκειται να μας απαντήσει η δημοτική αρχή; πριν δε, βιαστεί να διαψεύσει το θέμα, τα ονόματα όσων έχουν παραμείνει και εργάζονται, εμφανίζονται στη "Διαύγεια" να μισθοδοτούνται κανονικά.



ΖΗΤΟΥΜΕ

Την άμεση επαναπρόσληψη μας και το τέλος του εμπαιγμού από την δημοτική αρχή Καμίνη.

Τονίζουμε δε, πως ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική εργασιακή δικαίωση μας.



Video από την διαδικασία συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο


Video:


σ.σ. τελικά 2 ψήφοι έκαναν την διαφορά, κρίμα.


simbasiouxoidaem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.