Google+ " στατιστικό στοιχείο χωρίς ανθρώπινη υπόσταση και προδωμένοι γιατί το κράτος το ίδιο μας πρόδωσε "
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

" στατιστικό στοιχείο χωρίς ανθρώπινη υπόσταση και προδωμένοι γιατί το κράτος το ίδιο μας πρόδωσε "

Image Hosted by ImageShack.usΕπιστολή καταπέλτης στις ψυχές των ανθρώπων βγαλμένη μέσα απο τις ψυχές αυτών που χάνουν τα πάντα, που περιγράφη όμως με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη αλήθεια, δηλαδή το πως κάποιοι με μεγάλες καρέκλες και απίστευτα υπέρογκους μισθούς και προνόμια,
 στην Ελλάδα του μνημονίου,
 μετατρέπουν ανθρώπους, όνειρα και προδοκίες σε στατιστικά στοιχεία, σε απλά νούμερα και μάλιστα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δημιουργώντας έτσι γενιές ανθρώπων γεμάτες με οργή, μίσος, ανασφάλεια  για το σήμερα το αύριο και το μέλλον των παιδιών τους.
Μία γενιά ανθρώπων γεμάτη πραγματική αγανάκτηση που σύντομα θα γίνει ποτάμι και πνίξει όλους αυτούς που τους οδήγησαν εδώ.
(συμπεριλαμβανόμενους όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως τους υποστηρίζουν).
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ακολουθεί η επιστολή:
Αγαπητέ Κε Υπουργέ
Από τις 13/11/2012 τεθήκαμε σε διαθεσιμότητα βάση του Ν.4093/2012 . Εχουν περάσει 3 ολόκληροι μήνες και πλέον είμαστε σε απόγνωση.
Λέγατε ότι θα ανακοινωθούν τα κενά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου , μετά είπατε τέλη Ιανουαρίου , έπειτα ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης την Ανοιξη. Τίποτε ακόμη όμως δεν βλέπουμε να προχωράει.
Μέσα σε μία ημέρα κατστραφήκανε ολόκληρες οικογένειες. Πολλοι από εμάς οικονομικά έχουν πλέον καταρεύσει. Τα δάνεια στις τράπεζες τρέχουν συνεχώς χωρίς φυσικά να ενδιαφέρει τον κάθε τραπεζίτη αν εσύ πληρώνεσαι πλέον πολύ λιγότερα εδώ και κάποιους μήνες. Ψυχολογικά όλοι μας είμαστε ένα ράκος. Ράκος γιατί έτσι απλά αποφάσισε ο νομοθέτης ότι ήμασταν άχρηστοι για το δημόσιο και έπρεπε να βγούμε σε διαθεσιμότητα. Όσο και να προσπαθείσατε Κε Υπουργέ να μας καθυσηχάσετε δυστηχώς δεν το καταφέρατε. Και δεν το καταφέρατε γιατί απλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα πέραν κάποιων εγκυκλίων –οδηγιών προς τις υπηρεσίες και τίποτε παραπάνω.
Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει με το άδικο της διαδικασίας; Υπάρχουν συνάδελφοι που πραγματικά παράτησαν στη μέση αντικείμενα εργασίας σημαντικότατα για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών . Να σας αναφέρω μερικά;
Συνταξιοδοτικά, μισθοδοσίες, απογραφή , γεωργικές επιδοτήσεις , διαύγεια και εκατοντάδες άλλα που από τη μιά μέρα στην άλλη έμειναν σε εκκρεμότητα και πολλά παραμένουν ακόμη σε αυτή την κατάσταση. Ποιός τελικά αξιολόγησε σωστά πριν πάρει αυτή την απόφαση; Γιατί Κε Υπουργέ δεν μας βάλατε και εμάς κανονικά σε μία διαδικασία αξιλόγησης ακόμη και γραπτής για να αποδείξουμε αν τελικά αξίζουμε η όχι να εργαζόμαστε στο δημόσιο;
Νιώθουμε βαθιά θλιμένοι και προδωμένοι. Θλιμένοι γιατί μας αντιμετωπίσατε καθαρά ως στατιστικό στοιχείο χωρίς ανθρώπινη υπόσταση και προδωμένοι γιατί το κράτος το ίδιο μας πρόδωσε . Μας πρόδωσε γιατί οι περισσότεροι απο εμάς δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό για την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και τη μείωση της γραφειοκρατίας και τελικά η επιβράβευση ήταν η απόλυση.
Με αυτή την επιστολή σας ζητάμε και σας παρακαλούμε να δείξετε ευαισθησία και επιτέλους να κάνετε πράξη παλαιότερες δηλώσεις σας για την άμεση μετακίνησή μας το συντομότερο δυνατόν. Πλέον δεν έχουμε άλλα όρια αντοχής , ούτε εμείς αλλά ούτε και οι οικογενειές μας . Δείξτε μας επιτέλους ότι μπορούμε να σας εμπιστευόμαστε .
Αποδείξτε μας ότι η διαθεσιμότητα είναι μετακίνηση και όχι απόλυση . Την παρούσα επιστολή την συνυπογράφουν όχι μόνο όλοι οι συνάδελφοι ΔΕ ΙΔΑΧ αλλά και οι οικογένειές τους που υποφέρουν μαζί τους .
Περιμένουμε σύντομα να προχωρήσει η διαδικασία .
Οι απολυόμενοι –διαθέσιμοι ΔΕ ΙΔΑΧ άνθρωποι – υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.