Google+ Σας θυμίζει κάτι? Κύπριος πολιτικός πριν ένα μήνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σας θυμίζει κάτι? Κύπριος πολιτικός πριν ένα μήνα.

Τι έλεγε ο Αναστασιάδης πριν από 1 μήνα 

 Πριν ακόμα εκλεγεί πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης στις 12 Φεβρουαρίου, δήλωνε ότι δεν υπογράφει Μνημόνιο με κούρεμα καταθέσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ...
ιντερνετικής έκδοσης της κυπριακής εφημερίδας "Αλήθεια", που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ν. Αναστασιάδης δεσμευόταν ότι δεν θα υπογράψει μνημόνιο που θα περιέχει πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στις 12/2/2013:

Αναστασιάδης: «Δεν υπογράφω Μνημόνιο με κούρεμα καταθέσεων»

Την δέσμευση του ότι δεν θα υπογράψει μνημόνιο που θα περιέχει πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων εξέφρασε «με τον πλέον ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο» ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι επιβάλλεται να τεθεί τέρμα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Σε δηλώσεις του, στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι δεσμεύεται για αυτό τόσο απέναντι στους Κύπριους, όσο και στους ξένους επενδυτές, ενώ είπε ότι στέλνει ταυτόχρονα σαφέστατα μηνύματα προς όλους τους αποδέκτες στο εξωτερικό «ότι δεν πρόκειται ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψει το όποιο μνημόνιο που θα περιέχει οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων».

Η χώρα, είπε ο κ. Αναστασιάδης, βρίσκεται ενώπιον δυσβάσταχτων προβλημάτων αλλά και σημαντικών κινδύνων και πρόσθεσε ότι οι χθεσινές δηλώσεις μετά τη σύνοδο του Eurogroup, δημιούργησαν και δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα που επιτείνουν την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Το είδαμε στο ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.