Google+ Ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα ο Μαρκόπουλος: Λέει "Ναι" στο πολυνομοσχέδιο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα ο Μαρκόπουλος: Λέει "Ναι" στο πολυνομοσχέδιο

salto mortale

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, αφού άσκησε κριτική της πλάκας στον υπουργό Οικονομικών εξήγησε ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, μιας και η κυβέρνηση θα κυνηγήσει το κατοχικό δάνειο (να βρει και κάτι θετικό, ο άνθρωπος), και πρέπει η χώρα να είναι ενωμένη.
  Η κωλοτούμπα γίνεται εδώ και μήνες από τον κ. Μαρκόπουλο. Απλά σήμερα ολοκληρώθηκε, δικαιώνοντας τον Πάνο Καμμένο για την περίπτωση του. Τουλάχιστον όλα αυτά που έλεγε ο ίδιος, όταν αποχώρησε από τους Αν. Έλληνες, ήταν μπαρούφες. Βλέπετε ο βουλευτικός μισθός, είναι δέλεαρ για τον συγκεκριμένο, και αυτά που έλεγε στο παρελθόν για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, απλά δεν τα εννοούσε! Δείτε και το βίντεο.....



Αναδημοσίευση απο  anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.