Google+ Εμείς τα λέγαμε, τώρα τα ξαναλέμε. Οι υπάλληλοι Ο.Τ.Α. στο στόχαστρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Εμείς τα λέγαμε, τώρα τα ξαναλέμε. Οι υπάλληλοι Ο.Τ.Α. στο στόχαστρο.

Στη Βουλή στοιχεία για 1530 εκκρεμείς πειθαρχικές υποθέσεις στο δημόσιο

πειθαρχικά απολύσεις στην βουλή
Στοιχεία για τις διώξεις που έχουν περιέλθει στα πρωτοβάθμια και τα δευτεροβάθμια πειθαρχικά συμβούλια των δημοσίων υπαλλήλων διαβίβασε στη Βουλή στις 23 Απριλίου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Όπως ειδικότερα γίνεται γνωστό, «στα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια έχουν περιέλθει 1.530 διώξεις κατά υπαλλήλων για όλες τις περιπτώσεις παραπτωμάτων που προβλέπει ο Ν. 3528/2007 και ήδη έχουν χρεωθεί και εξετάζονται με γοργούς ρυθμούς».

Ο κ. Μανιτάκης ενημερώνει ότι «οι υποθέσεις που εκκρεμούν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι 577, εκ των οποίων οι 433 αφορούν σε υπαλλήλους υπουργείων, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ β΄ βαθμού και οι 144 αφορούν σε υπαλλήλους των ΟΤΑ α΄ βαθμού.

Έχουν ήδη εξεταστεί 250 υποθέσεις και έχει επιβληθεί το μέτρο της οριστικής παύσης σε 91 περιπτώσεις».

Επίσης, ο κ. Μανιτάκης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης και αναδιάρθρωσης των δομών για έντεκα υπουργεία και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ενώ για τέσσερα υπουργεία η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

 Πηή localit.gr

Αφού λοιπόν είδαμε και αυτόν το αριθμό των υποθέσεων που αφορούν Ο.Τ.Α. να σας θυμίσουμε τι έλεγαν διάφορα ΜΜΕ όταν μας ονόμαζαν πρωταθλητές της διαφθοράς, τότε που εμείς φωνάζαμε ότι είναι άδικο και ότι τα "έγκυρα" MME  έχουν τους λόγους τους.
Δείτε παρακάτω

Είμαστε πιά πρωταθλητές..ήρθανε άλλες εποχές 

 

 "Πολύπλευρη" και "έγκυρη" ενημέρωση.-BLACK LIST ΕΠΙΟΡΚΩΝ "Πρωταθλητές" στη διαφθορά οι υπάλληλοι της Τ.Α. - Έρχονται ποινικές διώξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.