Google+ Οι δύο μυστικές συναντήσεις του Φούχτελ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι δύο μυστικές συναντήσεις του Φούχτελ

Image Hosted by ImageShack.us

 Και μιας και μιλάμε για την έφοδο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.σε συνάντηση υπό την αιγίδα Φούχτελ, να σας πληροφορήσουμε ότι έγινε και (μυστική) συνάντηση (περίπου 15) δημάρχων της Αττικής, αυτή τη φορά όχι υπό την αιγίδα αλλά με την παρουσία του γερμανού υφυπουργού, εντεταλμένου της καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελλάδα.
Πού; Στο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής. Πότε; Την προπερασμένη Παρασκευή. Ποιος την οργάνωσε; Μα ποιος άλλος!!! Ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός που την επομένη κέρασε τσιπούρες το Γιοαχίμ.
Λεπτομέρεια: Η συνάντηση είχε κανονιστεί κατά τη διάρκεια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη. Οι γερμανοί δήμαρχοι ήρθαν την προπερασμένη εβδομάδα στην Αθήνα γι' αυτόν το λόγο.
Μόνο που ο Γιάννης που, όπως είναι γνωστό, προσέχει το προφίλ του όπως τα έργα του ΕΣΠΑ που υπερτιμολογεί, αρνήθηκε αρχικά να την πραγματοποιήσει φοβούμενος την ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Έτσι, για να μην γίνει ρεζίλι η ελληνική πλευρά, οργανώθηκε από τους οργανωτές και της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο του Αμαρουσίου μία μίνι συνάντηση την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου σε κτήριο κάποιου Ελληνογερμανικού Συλλόγου στο Πολύδροσο, παρουσία και του Φούχτελ, που επίσης κρατήθηκε μυστική.
Έλα όμως που ο Γιάννης ζούλεψε και, έτσι, έκανε κι εκείνος τη δική του μυστική συνάντηση την επομένη. Μόνο, που απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η πλήρης μυστικότητα...

Πηγή:http://www.aftodioikisi.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.