Google+ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Image Hosted by ImageShack.us
Το τρίτο χτύπημα κατά σειρά δέχθηκε  το μέτρο της διαθεσιμότητας, αυτή τη φορά από την Πάτρα. Το Πρωτοδικείο Πατρών, μετά τα Πρωτοδικεία Ξάνθης και Κοζάνης, δέχθηκε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 35 ΙΔΑΧ ΔΕ κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και διέταξε την παραμονή τους στο Δήμο Πατρών μέχρι να εκδικαστούν οριστικά, στις 13 Φεβρουαρίου. Στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς τάχθηκε υπέρ της παραμονής τους στο δήμο.
Ακολουθούν με ασφαλιστικά μέτρα οι 16 εργαζόμενοι ΙΔΑΧ ΔΕ του Δήμου Χαλκιδέων και ακολουθούν οι 18 ΙΔΑΧ της Νέας Ιωνίας και οι 16 του Δήμου Αρτέμιδος - Σπάτων και οι 40 ΙΔΑΧ ΔΕ του Δήμου Βόλου.
 Στην Κοζάνη όπου οι εργαζόμενοι πέτυχαν την προσωρινή εξαίρεσή τους από την εφαρμογή του μέτρου, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για τις 27 Φεβρουαρίου 2013, όμως μέχρι τότε, οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται και να αμείβονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.