Google+ Και γαμώ τις κυνοβουλευτικές δημιοκρατίες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Και γαμώ τις κυνοβουλευτικές δημιοκρατίες!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

- 5 ιδιωτικές τράπεζες κατέχουν τα 40,5 τρισεκατομμύρια του χρέους όλων των χωρών!

- Οι πολυθενικές Gargil και Monsanto έχουν σχεδόν το μονοπώλιο η πρώτη στο εμπόριο τροφίμων και η δεύτερη στους μεταλλαγμένους σπόρους όλων των καλλιεργούμενων φυτών!

- Πρόσφατης κοπής «οίκοι αξιολόγησης» υποβαθμίζουν στο πιτς-Φιτς-φιτίλι ολόληρες χώρες ανεβάζοντας σε δυσθεώρητα ύψη το κόστος δανεισμού τους, απειλώντας τες με χρεοκοπία!

- Στην ΕΕ αντί η ΕΚΤ να δανείζει απ' ευθείας τις χώρες σε ανάγκη, δανείζει τις τράπεζες οι οποίες δανείζουν κατόπιν τις χώρες με το αζημίωτο!

- Οι τράπεζες πέτυχαν το εξωφρενικό προνόμιο να κρατούν τα κέρδη (σε περίοδο ευημερίας) και να κρατικοποιούν τις ζημιές (σε περίοδο κρίσης)!

- Ο Ομπάμα κάτι πήγε να ψελλίσει γι’ αυτή τη δικτατορία του τραπεζο-χρηματιστικού κεφαλαίου, του τράβηξαν το αυτί και σώπασε αμέσως!

- Οι Αμερικανοί λυσσάνε να εκδοθεί ο Ασάνζ στη χώρα τους και ψάχνουν ήδη τρόπο για να τον χώσουν ισοβίως στη φυλακή, δεδομένου ότι η δημοσίευση στο Wikileaks απόρρητων εγγράφων που του έστελναν χάκερς δεν αποτελεί αδίκημα!

- Στα καθ’ ημάς, γενικώς κι επί δεκαετίες, μας φλομώνουν στα ψέματα και ακόμη δεν τους πήραμε παραμάζωμα. Ειδικότερα, ο Γιωργάκης βγήκε με ψέματα («λεφτά υπάρχουν») για να μας πει μετά ο Λοβέρδος «δεν υπάρχει σάλιο», δηλώνουν «δεν θα γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» και γίνονται συνεχώς, διαβεβαιώνουν «δεν θα ανέβει ο ΦΠΑ» και ανεβαίνει συνεχώς, κλπ., κλπ! Στο ποινικό δίκαιο υπάρχει το αδίκημα της εξαπάτησης! Οι πολιτικοί μας εξαιρούνται (και) από αυτό;;;!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ - ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΕΣ!!!

Υ.Γ. Το παρόν γράφτηκε για γνωστό μου που ακούει «Μεταξάς», «Παπαδόπουλος», και βγάζει (δημοκρατικά) σπυράκια!!!

Δημήτρης Χορόσκελης 2011

Πηγή:  RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.