Google+ Ανησυχούν οι δημοτικοί υπάλληλοι για τη μισθοδοσία τους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ανησυχούν οι δημοτικοί υπάλληλοι για τη μισθοδοσία τους

Ανησυχούν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου, οι οποίοι λαμβάνουν τη μισθοδοσία τους μέσω της Λαϊκής Τράπεζας και ζητούν την παρέμβαση της δημοτικής αρχής, προκειμένου να μεταφερθεί ο λογαριασμός τους σε άλλη τράπεζα, μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο.
Ως γνωστόν λόγω του δανείου που έλαβε ο πρώην Δήμος Ροδίων από την τότε Μarfin και σήμερα Λαϊκή Τράπεζα, η μισθοδοσία των εργαζομένων του γινόταν μέσω των λογαριασμών που είχαν ανοιχτεί στην τράπεζα αυτή.
Πάντως μετά και την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιδημάρχου Νίκου Τσουκαλά με τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου Εργαζομένων και υπηρεσιακών παραγόντων, τονίστηκε ότι δεν τίθεται κανένα πρόβλημα με την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσουκαλάς, ο Δήμος Ρόδου εξουσιοδότησε την Ένιαία Αρχή Πληρωμών για την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους του. Η ΕΑΠ πριν από δύο εβδομάδες μετέφερε τη μισθοδοσία των εργαζομένων από τη Λαϊκή Τράπεζα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και η πληρωμή της γίνεται πλέον μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.
Να σημειωθεί, ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων προχθές το βράδυ , έλαβε κανονικά τη μισθοδοσία. Η καθυστέρηση που παρατηρείται αφορά υπαλλήλους με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και όπως επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών είναι ελάχιστοι εκείνοι στους οποίους δεν καταβλήθηκε

proodos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.