Google+ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΡΝΤΙΛΙΚΙΑ... ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ...ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!
Πλήθος ερωτηματικών για προσλήψεις ημετέρων προκαλούν οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής  στη διαδικασία προσλήψεων ανέργων σε εποχιακές θέσεις του δήμου ... Για το λόγο αυτό συγκάλεσε σήμερα ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο και προτείνει την πρόσληψη  91 ατόμων , χωρίς να έχει γίνει η ανάλογη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του δήμου!!!
Aυτό σημαίνει ότι ο  κ. Τζανής σκοπεύει να  πληρώνει  τους μισθούς για  τις "νέες" προσλήψεις από τα ανταποδοτικά τέλη κάτι το οποίο απαγορεύεται...
 Πολλά ερωτηματικά προκαλεί επίσης και ο τρόπος μοριοδότησης των υποψηφίων, καθώς (ΞΑΝΑ)γεννιούνται υπόνοιες για προσλήψεις... ημετέρων...
Και όλα αυτά , σε έναν δήμο οικονομικά κατεστραμμένο   που οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης παραμένουν απλήρωτοι και η  ανεργία των νέων έχει χτυπήσει «κόκκινο», ξεπερνώντας το ποσοστό του 50% .

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το:neakeratsiniou.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.