Google+ Κύπρος καταγγελία βόμβα: «Συνεργάτες του Αναστασιάδη ήξεραν και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Κύπρος καταγγελία βόμβα: «Συνεργάτες του Αναστασιάδη ήξεραν και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»

Με μια πολύ σοβαρή καταγγελία που αν αποδειχθεί αληθινή θα τραντάξει συθέμελα το πολιτικό σκηνικό της Μεγαλονήσου,έρχεται σήμερα η μεγαλύτερη σε...
κυκλοφορία εφημερίδα της Κύπρου «Φιλελεύθερος».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,συνεργάτες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη αλλά και οικονομικά επιφανείς πολίτες γνώριζαν για το επικείμενο κούρεμα και τις τελευταίες δύο εβδομάδες απέσυραν από τις Κυπριακές τράπεζες και μετέφεραν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό!!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα,οι άνθρωποι αυτοί γνώριζαν για την πίεση που θα ασκούσε η γερμανική πλευρά για κούρεμα των καταθέσεων και ότι υπήρχε πολυ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το μέτρο,και άδραξαν την ευκαιρία να μεταφέρουν αλλού τα χρήματα τους.Καλεί έτσι τον πρόεδρο τον κ.Αναστασιάδη να ζητήσει τα στοιχεία από τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας για το ποιοί έβγαλαν τα χρήματα του στο εξωτερικό αφενός για διαφανεί το ότι οι πληροφορίες είναι βάσιμες και αφετέρου,για να ενημερωθεί ο κόσμος, τον οποίο ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι δεν θα τον κρατά στο σκοτάδι».

Το βέβαιο είναι ότι πάει να παιχτεί ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του Κυπριακού λαού που καλείτε  να πληρώσει το μάρμαρο της εισόδου στην Ευρωπαική Ένωση γιατί,ας μην ξεχνάμε ότι πριν την είσοδο της η Μεγαλόνησος είχε μια πολύ καλή αναπτυξιακή πορεία και αυτή την στιγμή κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο την οικονομική της αυτάρκεια,αλλά και να γίνει-όπως και η χώρα μας άλλωστε-προτεκτοράτο των γερμανικών αξιώσεων....

Πηγή krini-kalamaria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.