Google+ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΙΔΑΧ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΙΔΑΧ

Επιστολή - καταγγελία από υπάλληλο ΙΔΑΧ που είναι σε διαθεσιμότητα από το Νοέμβριο του 2012 προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την καθυστέρηση της κινητικότητας. 

"Προς
·         Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

·         Γενική Διεύθυνση Κατάστασης Προσωπικού
Κοινοποίηση
·         Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
Σύμφωνα με την αριθ. 1/2013 Ανακοίνωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 386/Β/21-2-2013 και σε συνέχεια της αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.1.1/1/οικ. 5724 εγκύκλιο εντός εικοσαήμερης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων των υπαλλήλων που τελούν σε διαθεσιμότητα, οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων προέλευσης αποστέλλουν επί αποδείξει στο ΑΣΕΠ πίνακα με όλους τους υπαλλήλους, με τη μορφή ψηφιακού οπτικού δίσκου (cd). Επίσης αναφέρεται στην ίδια εγκύκλιο ότι οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέων προέλευσης είναι υπεύθυνες για τη διαπίστωση της συνδρομής των κριτηρίων κάθε υπαλλήλου και τη σωστή συμπλήρωση του οικείου πίνακα συνδρομής κριτηρίων. Στην ίδια εγκύκλιο επισημαίνεται ότι η παράλειψη των Διευθύνσεων Διοικητικού/Προσωπικού των Φορέων προέλευσης να συμπληρώσουν τον ψηφιακό πίνακα συνδρομής κριτηρίων συνιστά σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.
Επειδή όσον αφορά τις ημερομηνίες υποβολής της αίτησης ήμουν εμπρόθεσμος, επειδή σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΑΣΕΠ με ημερομηνία 14-3-2013, ενενήντα οκτώ (98) φορείς ενημέρωσαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι αποστέλλουν ψηφιακούς πίνακες συνδρομής κριτηρίων που αφορούν εννιακόσιους τριάντα δύο (932) υπαλλήλους και ότι αναμένονται οι σχετικοί ψηφιακοί πίνακες.
Επειδή με νέο δελτίο τύπου του ΑΣΕΠ με ημερομηνία 19-3-2013, τα προσωρινά αποτελέσματα, ήτοι ο ενιαίος πίνακας Βαθμολογίας και Κατάταξης καθώς και ο πίνακας Διάθεσης των υπαλλήλων, δεν είναι δυνατόν να αναρτηθούν στο διαδίκτυο πριν περιέλθουν στο ΑΣΕΠ και οι υπόλοιποι ψηφιακοί πίνακες σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται στην εγκύκλιο ΔΙΠΙΔΔ/Β.1.1/οικ. 5724/25-02-2013 του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Επειδή οι 98 αυτοί φορείς έχουν πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα σύμφωνα με τις υποδείξεις της αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.1.1/1/οικ. 5724 εγκύκλιου του ΥΔΜΗΔ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ:
Τους αρμοδίους υπαλλήλους των Διευθύνσεων Διοικητικού/Προσωπικου των προαναφερομένων 98 φορέων που εξαιτίας τους καθυστερεί η διαδικασία κινητικότητας, επειδή δεν έχουν συμπληρώσει και αποστείλει πίνακες και λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι από τις 13/11/2012 μισθοδοτούμαι με το 75% των αποδοχών μου και πλέον έχουν περάσει 4 μήνες και οικονομικά έχω καταρρεύσει
ΣΑΣ ΖΗΤΩ:
να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την απόδοση των τυχών ευθυνών. "
Πηγή ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.