Google+ "Πολύπλευρη" και "έγκυρη" ενημέρωση.-BLACK LIST ΕΠΙΟΡΚΩΝ "Πρωταθλητές" στη διαφθορά οι υπάλληλοι της Τ.Α. - Έρχονται ποινικές διώξεις
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

"Πολύπλευρη" και "έγκυρη" ενημέρωση.-BLACK LIST ΕΠΙΟΡΚΩΝ "Πρωταθλητές" στη διαφθορά οι υπάλληλοι της Τ.Α. - Έρχονται ποινικές διώξεις

Με αυτόν τον τίτλο πολλά "έγκυρα site" στο πρωτοσέλιδό τους ενημερώνουν τους αναγνώστες τους αναδημοσιεύοντας πρωτοσέλιδο της "έγκυρης" εφημερίδας Έθνος της κυριακής


"Την «μαύρη λίστα» με τους 1.301 δημοσίους υπαλλήλους που κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα την τελευταία πενταετία παρέδωσαν οι υπηρεσίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Η λίστα περιέχει τα ονόματα 62 γιατρών, 56 δασκάλων και καθηγητών, 128 εφοριακών, 619 δημοτικών υπαλλήλων και 72 νοσηλευτών οι οποίοι υπέπεσαν σε αδικήματα που αφορούν υποθέσεις παράβασης καθήκοντος μέχρι πλαστογραφίες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι, σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο, οι 1.301 υπάλληλοι με την άσκηση ποινικής δίωξης θα έπρεπε να τεθούν σε αργία λαμβάνοντας το 50% του μισθού τους μέχρι να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.
Στην κατάσταση περιλαμβάνονται 2.200 ποινικές διώξεις ενώ η διαφορά μεταξύ του αριθμού των ποινικών διώξεων που έχουν ασκηθεί και του αριθμού των υπαλλήλων που έχουν κατηγορηθεί οφείλεται στο γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν κατηγορηθεί εργαζόμενοι στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα για παραπάνω από ένα αδικήματα.
«Πρωταθλητές» στη λίστα των επίορκων είναι υπάλληλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήμοι, νομαρχίες, περιφέρειες και δημοτικές επιχειρήσεις, όπου ο αριθμός των υπαλλήλων που διώκονται από το 2007 μέχρι το 2012 αγγίζει τους 619, που αντιστοιχεί στο 47% των περιπτώσεων έχει στη διάθεση του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι ποινικές διώξεις κατά δημοσίων υπαλλήλων ήταν εν γνώσει των υπηρεσιών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που κοινοποίησε αμέσως τα στοιχεία στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης μόλις του ζητήθηκε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr"


 Εργαζόμενοι οτα
Δεν μας νοιάζει τίνος είναι το Έθνος και τί χρυσές δουλειές θέλει να κάνει αυτός ο κύριος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Απλά θα θέλαμε να προτρέψουμε τους αναγνώστες να "διαβάζουν" και λίγο αυτά που δεν φαίνονται, το γιατί αυτό, γιατί τώρα, κ.α. δηλαδή ποιούς χτυπάει και γιατί.

Όσο αφορά τους επίορκους δεν θέλουμε να υπερασπιστούμε κανέναν, λέμε όμως τα εξής,
πάνω απο 120.000 οι εργαζόμενοι τους ΟΤΑ "ξαφνικά ανακάλυψαν" 619 επίορκους.
Ας μας πούν πόσοι είναι οι γιατροί που έχουν μόνο??????  62 επίορκους,
πόσοι είναι οι καθηγητές, εφοριακοιοιοιοί, νοσηλευτές και μετά ας ξανακάνουμε πρωτάθλημα.

Προσωπικά δεν έχουμε με κανέναν απο τους παραπάνω εργαζόμενους, απλά βλεπουμε την δημοσίευση με μία πιο καθαρή ματιά.
Όσο αφορά τους πιό καλοπληρωμένους επίορκους, όλοι ξέρουμε απο που πρέπει να ξεκινήσει το "ξήλωμα".

Ας προσέχουμε όλοι καλύτερα λοιπόν το τι αναδημοσιεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.