Google+ Πάλι οι εργαζόμενοι "καθάρισαν"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πάλι οι εργαζόμενοι "καθάρισαν"

Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησε η αποκομιδή απορριμμάτων με συνδρομή του Δ. Ηρακλείου

Με απορριμματοφόρα του όμορου Δήμου Ηρακλείου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Η αποκομιδή κατά προτεραιότητα άρχισε από τους κεντρικούς δρόμους, τις πλατείες και τα σχολεία, ενώ σημειώνεται ότι η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες ήταν τραγική.
Το πρόβλημα έχει προκύψει από γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2013 αφού η Δημοτική Αρχή έχει απολέσει την πλειοψηφία, ενώ ήδη έχουν υπάρξει αποτυχημένες προσπάθειες για την έγκριση. Η αδυναμία αυτή μεταφέρεται σε βασικές λειτουργίες του δήμου, όπως η  πληρωμή των εργαζομένων και ο εφοδιασμός  των οχημάτων με καύσιμα.
Η αποκομιδή πραγματοποιήθηκε με  2 απορριμματοφόρα οχήματα  του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και τη συνεργασία των υπηρεσιών καθαριότητας των 2 Δήμων.
Από την πλευρά της η δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη  εξέφρασε τις  ευχαριστίες της προς το δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Παντελή Βλασσόπουλο, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν, για την άμεση ανταπόκριση του και την παραχώρηση 2 απορριμματοφόρων και δύο οδηγών . Οι εργασίες αποκομιδής θα  συνεχιστούν και αύριο Κυριακή , σε περιφερειακά σημεία της πόλης.

Πηγή aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.