Google+ Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται ο Κορκονέας !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται ο Κορκονέας !!!


Ακόμα πληρώνεται ο Κορκονέας
Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται. Ο λόγος για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2008 σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Ο Κορκονέας, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, βρίσκεται στους προσωπικούς καταλόγους της ΕΛ.ΑΣ. και λαμβάνει ακόμη το 30% του μισθού του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον συνάδελφο και συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή δεκαετούς κάθειρξης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Πειθαρχικό έχει ήδη συγκληθεί πέντε φορές για να αποφασίσει για το θέμα, αλλά ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού επικαλείται αδυναμία να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει απανωτές αναβολές στην απόφαση του συμβουλίου.
Εθνος της Κυριακής


Πηγή: parakato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.