Google+ Στο καλό να πας άθλιο ανθρωπάκι και να μην μας ξανάρθεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Στο καλό να πας άθλιο ανθρωπάκι και να μην μας ξανάρθεις.

Ετσι κι αλλιώς σε λίγο θα έχεις κι άλλους να σου κάνουν παρέα.

 Απειλεί να αποχωρήσει επειδή του κατέβασαν το μισθό στις 100.000 € τον χρόνο.

Απειλεί με παραίτηση ο πρόεδρος του ΤΧΣ Πολ Κόστερ επειδή του έκοψαν 20% την αμοιβή.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Πολ Κόστερ για τη μείωση των αποδοχών του.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση προχώρησε σε περικοπή των αποδοχών που είχαν συμφωνηθεί με τα μέλη του Ταμείου, κατά 20%, με τον Ολλανδό να απειλεί πως αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα υποβάλει την παραίτησή του.
Σύμφωνα με το Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013, οι μεικτές ετήσιες αποδοχές του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίζονται στις 100.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς τις επιπλέον παροχές ή τα μπόνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.