Google+ Ανακοίνωση - Καταγγελία για την προκλητική συμπεριφορά του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δέλτα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση - Καταγγελία για την προκλητική συμπεριφορά του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δέλτα


    Αθήνα, 30.04.2013      
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
Email: adedy@adedy.gr,
             adedy1@adedy.gr    ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 169   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Φαίνεται πως υπάρχουν θιασώτες των μνημονίων που δείχνουν πρωτόγνωρο σεβασμό και υπακοή, στην Τρόικα του εξωτερικού και του εσωτερικού, ακόμη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διαφορετικά κ. Πρόεδρε της Κοινωφελούς Επιχείρησης και μέλος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δέλτα, δε θα είχατε αυτή την πρωτοφανή, προκλητική και άδικη συμπεριφορά προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Δέλτα, Μαρία Κατούδη, επειδή είχε το αδικαιολόγητο κατά εσάς, θάρρος, να ζητήσει να δοθεί άμεσα λύση, στο μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς επιχείρησης, οι οποίοι είναι απλήρωτοι από 3 έως 8 μήνες.
Έφθασε, μάλιστα, ο κ. Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, να καταθέσει μήνυση στην πρόεδρο των Εργαζομένων για συκοφαντική δυσφήμιση, πιστεύοντας ότι θα αξιοποιήσει το απαράδεκτο και με αντισυνταγματικό περιεχόμενο πειθαρχικό Δίκαιο, που, κατά απαίτηση των Τροϊκανών, κατασκεύασε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  και ψήφισε η Κυβέρνηση των μνημονίων, ελπίζοντας ότι θα την εντάξει στη «λίστα» των «επίορκων» για να την οδηγήσει στην υποχρεωτική αργία.
Κρίμα κ. Πρόεδρε. Δεν έμαθες ακόμη ότι η αποστολή σου εκεί που σε έβαλαν είναι να λύνεις προβλήματα και όχι να εφευρίσκεις και να προσθέτεις χειρότερα.
Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι η συνάδελφος Μαρία Κατούδη, που όχι μόνο δεν διέπραξε καμία παρανομία, αλλά έκανε τη δουλειά της, όπως είχε υποχρέωση, έχει το δίκαιο με το μέρος της και θα τύχει της πλήρους προστασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..




Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.