Google+ Είμαστε πιά πρωταθλητές..ήρθανε άλλες εποχές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Είμαστε πιά πρωταθλητές..ήρθανε άλλες εποχές

  Το έχουμε ξαναπεί

Με τέτοια δημοσιεύματα προσπαθούν τα "έγκυρα ΜΜΕ" να σώσουν την Ελλάδα, βέβαια το ποιός είναι πίσω απο αυτά τα ΜΜΕ και το ποιός τα σπονσοράρει δεν έχει καμία σημασία, φυσικά μετά απο τις  ιδιωτικοποιήσεις ολα θα έχουν εξυγιανθεί.

Κατά 33% αυξήθηκαν οι «επίορκοι» δημόσιοι υπάλληλοι

 Ιλιγγιώδης η αύξηση-Οι υπάλληλοι σε υπηρεσίες ΟΤΑ πρώτοι και με διαφορά στη «μαύρη» λίστα

Έκρηξη της διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καταγράφει η ετήσια έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για το 2012, η οποία θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής.
Τα στοιχεία καταδεικνύουν μία ιλιγγιώδη αύξηση των κρουσμάτων επίορκων υπαλλήλων σε σχέση με το 2011, η οποία ανέρχεται στο 33%, ποσοστό που αξίζει να σημειωθεί πως είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.
Σύμφωνα με την έκθεση, η οποία δημοσιοποιήθηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, συνολικά οι υποθέσεις που χειρίστηκαν οι αρμόδιες αρχές το 2012 έφτασαν τις 1.060, ενώ το 2011 ήταν 767.
«Πρωταθλητές» και μάλιστα με διαφορά αναδεικνύονται οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ακολουθούν οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις.
Στην αστυνομία τα περιστατικά αυξήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο κατά 21,75%, στις περιφερειακές υπηρεσίες κατά 766,67%, ενώ στα τελωνεία κατά 111,11%.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ Πολύπλευρη" και "έγκυρη" ενημέρωση.-BLACK LIST ΕΠΙΟΡΚΩΝ "Πρωταθλητές" στη διαφθορά οι υπάλληλοι της Τ.Α. - Έρχονται ποινικές διώξεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.