Google+ Η Τρόικα έχει θυμώσει πολύ... με τον Μανιτάκη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Τρόικα έχει θυμώσει πολύ... με τον Μανιτάκη

Θέμα άμεσης αποχώρησης του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη από την κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει η τρόικα κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, όπως δημοσιεύει σήμερα το newmoney.gr.
Όπως πληροφορείται το newmoney.gr, οι κ. Τόμσεν, Μαζούχ , Μόρς και Τράα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την στάση που εχει κρατήσει ο υπουργός της ΔΗΜΑΡ τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στη μνημονιακή δέσμευση των απολύσεων ή «έξοδο για σημαντικό μέρος» των 25.000 υπαλλήλων του Δημοσίου που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα εντός του έτους.
Σε κατ'ιδιαν συζήτηση του ενός εκ των επικεφαλής της τρόικας λέει χαρακτηριστικά "θα θέσουμε στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά θέμα αποχώρησης του κ. Μανιτάκη. Δεν γίνεται ένας υπουργός να μην τηρεί τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα μέσω του μνημονίου" εξηγεί χαρακτηριστικά.

 spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.