Google+ Στην εντατική εργαζόμενος σε απορριμματοφόρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στην εντατική εργαζόμενος σε απορριμματοφόρο.

σ.σ.Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες ένας 66χρονος συνάδελφος εργαζόταν σε απορριμματοφόρο ( αν τον έβαλαν ή αν το είχε ζητήσει) είναι όμως άλλο ένα απο τα πολλά ατυχήματα εν ώρα εργασίας που συμβαίνουν συνεχώς σε έναν απο τους λιγότερο αμειβόμενους τομείς στον δημόσιο τομέα.
Ευχόμαστε να το ξεπεράσει και να γυρίσει στο σπίτι του σύντομα.

Τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 66χρονος υπάλληλος της ΔΕΔΙΣΑ ο οποίος τραυματίστηκε ενώ βρίσκονταν εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Πέμπτης, στην Παλιά Πόλη των Χανίων μπροστά από το Αρσενάλι όταν ο 66χρονος έπεσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από το απορριμματοφόρο όχημα με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ κ. Καστρινάκης ανέφερε μιλώντας στο flashnews ότι συνάδελφοι του 66χρονου που ήταν παρόντες στο συμβάν είδαν τον άτυχο άντρα στην ουσία να καταρρέει από το όχημα χωρίς να αντιδρά καθόλου για να προστατευτεί από την πτώση.

Για το λόγο αυτό εξετάζεται μήπως ο 66χρονος πριν την πτώση, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, ωστόσο οι γιατροί δεν είναι σε θέση να αποφανθούν για κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Καστρινάκης το απορριμματοφόρο όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα και τηρούνταν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση για τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.