Google+ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Αθήνα, 22 Απριλίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 359



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, συζήτησε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου που καταγγέλλει ωμή παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Συλλόγου με εκβιασμούς, συκοφαντίες εργαζομένων και με αφορμή επιλογές της Διοίκησης του Δήμου που οδήγησαν σε αδιέξοδο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά συγκεκριμένων μελών της Διοίκησης του Δήμου Περιστερίου, προφανώς υπό την ανοχή αν όχι την καθοδήγηση του Δημάρχου κ. Παχατουρίδη, δημιουργεί καταστάσεις και προβλήματα που απαξιώνουν το θεσμό των αιρετών εκπροσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:
Καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες μεθόδους εκφοβισμού και χειραγώγησης των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου. Ιδιαίτερα όταν αυτές αποσκοπούν και μεθοδεύουν την διάσπαση του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Ζητά άμεσα συνάντηση με την Διοίκηση του Δήμου προκειμένου να μπει επιτέλους ένα τέλος στις αυταρχικές τακτικές που μέλη της εφαρμόζουν και που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.