Google+ Η μητέρα του τρίχρονου καρδιοπαθούς παιδιού στο οποίο δήθεν "έδωσε ελπίδα ζωής" η παρέμβαση του Λυκουρέντζου: "Λέει ψέματα ο Παπασάββας" (Video)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η μητέρα του τρίχρονου καρδιοπαθούς παιδιού στο οποίο δήθεν "έδωσε ελπίδα ζωής" η παρέμβαση του Λυκουρέντζου: "Λέει ψέματα ο Παπασάββας" (Video)

Αναδημοσίευση απο το klassikoperiptosi.blogspot.gr


Από πότε το  iatropedia.gr έγινε "γραφείο τύπου" του Λυκουρέντζου; - Ξεπέρασαν και το MEGA στην  παραπλάνηση, το ψέμα και το "γλύψιμο"  

 Η απάντηση  και το δελτίο τύπου  του "Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες"

 Η μητέρα  του  καρδιοπαθούς παιδιού  με  οργή και αγανάκτηση καταγγέλει στον "αέρα" την  υποκρισία  των  "σωτήρων "  της τρίχρονης κόρης της  (Video).


Αφορμή  για την παρούσα ανάρτηση ήταν κυρίως   το "ρεπορτάζ"  της  κ. Ευθυμιάδου στο  "εξειδικευμένο"  portal  iatropedia.gr, σύμφωνα με το οποίο 
η "παρέμβαση" του  υπουργού "υγείας" κ. Λυκουρέντζου  έδωσε "Ελπίδες για ζωή στην  μικρή τρίχρονη που αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα"δίνοντας  "εντολή" να  χειρουργηθεί  στο Ωνάσειο  απο τον  παιδοκαρδιοχειρουργό  του  παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου του Ν.Π "Αγία Σοφία" ΕΚΑΣΚΑΠ) κ. Καλαβρουζιώτη.Να  σημειώσπουμε  ότι ο  κ. Καλαβρουζιώτης είναι  κατά  τον Λοβέρδο και τον  Λυκουρέντζο  είναι  ένας  εξ εκείνων  που  "φταίνε"  για το λουκέτο  στο  ΕΚΑΣΚΑΠ.Μιλάμε  για το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο  στο οποίο όμως  , όπως έχουμε  αναδείξει απο  αυτό το ιστολόγιο, έβαλε λουκέτο αρχικά ο Λοβέρδος  σε συνεργασία με τον   ανηψιό  του Κρεμαστινού και  ακόμα και σήμερα διοικητή  του Ν.Π "Αγία Σοφία" κ. Παπασάβα, καθώς επίσης και η υπόλοιπη "παρέα"  των διαπλεκομένων και εμπλεκομένων.Ένα "λουκέτο"  που  διατηρεί  παράτυπα και δολίως  ακόμα και αυτήν τη στιγμη    ο "σωτήρας"  του τρίχρονου  καρδιοπαθούς κοριτσιού κ. Λυκουρέντζος.

Η κ. Ευθυμιάδου  του  iatropedia.gr, αναφέρεται  στους  γονείς  του  τρίχρονου καρδιοπαθούς  παιδιού, αλλά και στον  "Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες", με σκοπό προφανώς  να επενδύσει με "βερνίκι αξιοπιστίας"  το   κείμενό  της. 

Γιατί   η κ. Ευθυμιάδου  μέχρι και αυτή τη στιγμή γράφει στα παλιά της τα παπούτσια όσα της καταγγέλλουν οι ίδιοι οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα  της τρίχρονης  στην οποία αναφέρεται το ρεπορτάζ της;

Έλαβε υπ΄όψιν της  τις αντίθετες  με το περιεχόμενο  του "ρεπορτάζ" της απόψεις τους; 

Αναρωτήθηκε  γιατί  ο  Λυκουρέντζος  καλεί  εκείνον  που  μέχρι χθές κατηγορούσε  ως  έναν εκ των  υπευθύνων  για την μη λειτουργία  του ΕΚΣΚΑΠ, να χειρουργήσει  όχι  στον  φυσικό  του χώρο  που είναι   το  μοναδικό δημόσιο  παιδοκαρδιοχειρουργικό  κέντρο του Ν.Π "Αγία Σοφία",  αλλά  στο  ημιδημόσιο  και  επιμόνως  προβαλλόμενο  "Ωνάσειο";

Για το ποιοί  κρύβονται  πίσω απο το  καλοστημένο  και σαφώς  προσχεδιασμένο  "λουκέτο" στο ΕΚΑΣΚΑΠ , ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν , πως  κατασκεύασαν  την  χυδαία  λάσπη  εναντίον του κ. Καλαβρουζιώτη  και των  άλλων  αξίων (κατά  τις δημόσιες ομολογίες και μαρτυρίες του συνόλου των  γονέων  καρδιοπαθών παιδιών)  παιδοκαρδιοχειρουργών αυτού του κέντρου, μπορείτε να διαβάσετε  στις  δεκάδες  αναρτήσεις μας  στην κατηγορία:  

"Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες".
 Μία απάντηση  και ένα δελτίο τύπου  που  κατακρημνίζει  αναφανδόν  και πέραν πάσης  αμφισβήτησης  την αξιοπιστία και την ακρίβεια  αυτού  του  "ρεπορτάζ".

Στο Video  που παραθέτουμε  θα ακούσετε  την ίδια  την  μητέρα  του  καρδιοπαθούς παιδιού  να   καταγγέλει στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 ( εκπομπή"Θεός...Φυλάξοι" - 19:00 19/04/2013 )με  οργή και αγανάκτηση την  υποκρισία  των  "σωτήρων "  της τρίχρονης κόρης της .
Διαβάστε  λοιπόν  τις απαντήσεις  και κυρίως ακούστε  τι λένε   οι γονείς  των καρδιοπαθών  παιδιών  , ειδικά  η   εξοργισμένη  μητέρα  του τρίχρονου κοριτσιού  και  θα  αντιληφθείτε, τί είδους  "ρεπορτάζ" έκανε η κ. Ευθυμιάδου  και το iatropedia.gr:

  1) Η απάντηση  και το δελτίο τύπου  του "Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες"

 

Κυρία Ευθυμιάδου,
διάβασα το άρθρο σας για τη "λύση" που έδωσε ο κ. υπουργός με "παρέμβασή" του: http://www.iatropedia.gr/articles/read/4018
Σας ξαναστέλνω διευκρινιστική επιστολή μας  και σας ενημερώνω υπεύθυνα ότι η οικογένεια δεν έχει καν ερωτηθεί γι' αυτό το θέμα και επιθυμία της είναι το παιδί να έχει παιδιατρική κάλυψη, που μόνο το Παίδων της παρέχει.
Όπως θα θυμάστε, ο κ. Υπουργός υποστηρίζει μέχρι σήμερα ότι έχει κάθε διάθεση να ανοίξει το κέντρο, αλλά οι γιατροί δε συνεργάζονται. 
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! 
Οι γιατροί στο Παίδων δηλώνουν προθυμία για την επέμβαση. 
Η ίδια γράφετε ότι την επέμβαση θα την κάνει ο κ.Καλαβρουζιώτης από το Παίδων. 
Και δεν απορείτε γιατί ο κ. υπουργός δεν ανοίγει τώρα το Παίδων να γίνει εκεί η εγχείρηση; 
 Δε βλέπετε το παράλογο, να μην τα βάζει τώρα με τους γιατρούς, αλλά να εξακολουθεί να αφήνει το κέντρο κλειστό;
 Ποια η αιτία που δε γίνεται το φυσιολογικό, δηλ ο γιατρός του Παίδων, να χειρουργήσει το παιδί στο ΕΚΑΣΚΑΠ;
 Σας φαίνεται πολύ λογικό, γιατρός από το Παίδων να χειρουργεί σε ξένο νοσοκομείο, με ξένους συνεργάτες και να παρακολουθεί από μακριά το παιδί; 
Δεχόμαστε όλα τα παράλογα, αρκεί να μην ανοίξει ποτέ το ΕΚΑΣΚΑΠ;;;
Προς πιστοποίηση των διαθέσεων της μητέρας, σας παραθέτω χθεσινή συνέντευξή μας στο σταθμό 98.9 FM. Στην κουβέντα συμμετέχει και ο κ. Παπασάββας. Αξίζει να το ακούσετε:
Θα ήθελα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να δημοσιεύατε και τη διευκρινιστική επιστολή μας:


 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ

«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

                                                                                                                         Αρ. Μητρώου 29379

                                                                                                                                          Αθήνα, 22 Απριλίου 2013

 



Σε συνέχεια της από 19 Απριλίου 2013 επιστολής μας προς τους ιατρικούς συλλόγους και φορείς, θεωρούμε απαραίτητες κάποιες διευκρινίσεις, για να μην εξάγονται λανθασμένα συμπεράσματα.

Πουθενά στην επιστολή μας δεν αναφέρουμε ότι οι ίδιοι οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" δήλωσαν άρνηση ή αδυναμία τέλεσης της εγχείρησης του μικρού παιδιού. Αντιθέτως, αναλαμβάνουν να το χειρουργήσουν.

Οι γονείς της Θ.Π. έλαβαν στις 11 Απριλίου βεβαίωση από το Ωνάσειο περί αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης εκεί, λόγω έλλειψης ομοιομοσχεύματος, όπως αναφέρουν στο σχετικό έγγραφο. Την επομένη, 12 Απριλίου, οι γονείς απευθύνθηκαν στη Διοίκηση του ΓΝΑ «Η Αγία Σοφία», όπου εξέθεσαν το πρόβλημα και ζητούσαν να εγχειρισθεί εκεί το παιδί τους, γιατί έχουν εμπιστοσύνη και στο γιατρό τους, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει και την αρχική επέμβαση του παιδιού, αλλά και στο νοσοκομείο. Το αίτημά τους είναι εφικτό και νόμιμο, εφόσον το ΕΚΑΣΚΑΠ είναι με απόφαση ΔΣ ανοιχτό ήδη από τις 3 Οκτωβρίου 2012.
΄Ομως, αντί οποιασδήποτε απαντήσεως στην αγωνιώδη έκκλησή τους, ο Διοικητής του Νοσοκομείου απλώς τους κοινοποίησε ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν το επείγον του περιστατικού, καθώς και έγγραφο του Συντονιστή του ΕΚΑΣΚΑΠ όπου αναφέρεται ότι η επέμβαση “.... δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επί του παρόντος στο Τμήμα μας " , παραπέμποντας σε έγγραφο του κ. Διοικητού προς τη Διευθύντρια Χειρουργικού Τομέα με Αρ.Πρωτ.5528/11-3-2013, το οποίο, μάλιστα, αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν στους γονείς.Από την φράση αυτή συνάγεται ότι ο Διοικητής είναι αυτός που αρνείται να δώσει την συγκατάθεσή του για την επέμβαση του παιδιού, για λόγους που δε διευκρινίζει! Aυτό, πάντως, που επικαλέσθηκε δημοσίως σε ραδιοφωνική εκπομπή (ράδιο Άλφα 98.9, 19.4.13, εκπομπή «Θεός Φυλάξοι»), ότι δηλαδή δεν υπάρχει προσωπικό για να ανοίξει την καρδιοχειρουργική εντατική μονάδα (ΚΕΜ), είναι πρόφαση, καθώς υπάρχει τουλάχιστον το προσωπικό που υπήρχε και πριν κλείσει το κέντρο, ενισχυμένο με έναν επιπλέον επικουρικό καρδιοχειρουργό (και έναν ακόμα που διορίστηκε) και μία επιπλέον αναισθησιολόγο, την οποία έφεραν επί τούτου από άλλο Νοσοκομείο. Επομένως, το μόνο που απαιτείται για να γίνει άμεσα το χειρουργείο του παιδιού είναι μία εντολή, που δε θέλουν να δώσουν!
Το κέντρο, με 25ετή πείρα και μετά από 19 μήνες"αναβάθμισης", δεν μπορεί να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε με έξοδα του ελληνικού λαού και τον οποίο υπηρετούσαν με μεγάλο επαγγελματισμό, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό: Να εγχειρήσει ένα καρδιοπαθές παιδί! Κι αυτό γιατί, κάποιοι το θέλουν πάση θυσία κλειστό και συνεχίζουν να κάνουν τα πάντα, αρκεί να μην ανοίξει.. Ακόμα και τώρα που θα αναλάβει την περίπτωση καρδιοχειρουργός από το Παίδων (που έκανε και το πρώτο, επιτυχές χειρουργείο του παιδιού), παρουσιάζουν ως ιδανική λύση όχι το φυσιολογικό, δηλαδή να γίνει η επέμβαση στο Παίδων, αλλά το να πάνε στο Ωνάσειο και μάλιστα χωρίς να έχουν καν ερωτηθεί οι ίδιοι οι γονείς!
Ας τονιστεί, επίσης, ότι το ΕΚΑΣΚΑΠ εδράζεται μέσα σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο, με πλήρη κάλυψη σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και επομένως είναι η ιδανική λύση και για τους γονείς των καρδιοπαθών παιδιών -όπως οι εν λόγω γονείς - καθώς εκεί μπορεί άμεσα να αντιμετωπιστεί ο,τιδήποτε έκτακτο παρουσιαστεί.

 



η Πρόεδρος                                          ο Γραμματέας

Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη            Δημήτριος Λόντος

 
 2) Και το "κερασάκι στην τούρτα" :
Η μητέρα του τρίχρονου καρδιοπαθούς παιδιού ,η πρόεδρος  του "Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες" και ο "στριμωγμένος στη γωνία" διοικητής του Ν.Π "Αγία Σοφία" κ.Παπασάββας, "ζωντανά" στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 FM!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.