Google+ ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

Το τραγικό ατύχημα, την Τρίτη 14/05, του Συναδέλφου μας, υπάλληλο στην καθαριότητα, κατά τη διάρκεια της απογευματινής του βάρδιας,αποδεικνύει κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας.
Αντιμέτωποι με όλες τις καιρικές συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα, πασχίζουν ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, προς όφελος των συμπολιτών μας, όλων μας!
 Κι αυτή η προσπάθειά τους απαξιώνεται από την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής  να ιδιωτικοποιήσει, λίγο- λίγο, την Υπηρεσία Καθαριότητας!
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας θα σταθεί με όποιον τρόπο μπορεί, στο πλευρό του Συναδέλφου και της οικογένειάς του.
Ηγουμενίτσα.
15/05/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.