Google+ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKs8c2wAvH6nf2hxWeIgq77oMLdhjm_92EDt2fIHrsE9ge-bet5p80aIXsoKs6sXXm24VG_nzIG4R-rF9Fj7OQ85oD4PBkQNX_MWthj8ve6i22LrsO2qLGQkFtl_vsOGdt_ahLloP1DnHg/s1600/yuy%255B1%255D.jpg
Μετά και την χθεσινή δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ των οριστικών πινάκων διάθεσης για τους υπαλλήλους ΔΕ ΙΔΑΧ που είναι σε κινητικότητα, σειρά έχει να συνεδριάσει το τριμελές συμβούλιο (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 3 του Ν. 4024/2011). Μετά τη γνωμοδότηση του τριμελούς ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα εκδώσει την απόφαση μετάταξης των υπαλλήλων η οποία θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.



Σύμφωνα με πληροφορίες το τριμελές συμβούλιο θα συνεδριάσει μετά το Πάσχα.



Οι «Υπάλληλοι ΙΔΑΧ» εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σημάνει καθολική Ανάσταση για όλους τους Έλληνες.   

Αναδημοσίευση απο ipalliloiidax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.