Google+ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ... ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ... ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.    

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2013

    Αριθμ. Πρωτ.: 589





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ... ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!
Η εφαρμογή του νέου Πειθαρχικού Δικαίου ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου και γίνεται η βάση για ψύλλου πήδημα να χαρακτηρίζονται υπάλληλοι «επίορκοι» και να κινδυνεύουν με απόλυση. Γίνονται θύματα σε έναν πόλεμο συμφερόντων, πολλές φορές σε βάρος του Δημοσίου Τομέα. Χαρακτηριστική περίπτωση, αλλά όχι μοναδική, είναι αυτών των συναδέλφων μηχανικών του Δήμου Καλαμαριάς Τσιωνά Ιωάννη (Προέδρου της ΕΜΔΥΔΑΣ/ΚΜ) και του Διευθυντή της Πολεοδομίας.
Οι συνάδελφοι του Δήμου Καλαμαριάς κινδυνεύουν να τεθούν σε αργία επειδή σε έλεγχο που πραγματοποίησαν το 2006 στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Σοφούλη, δίπλα στη θάλλασσα, όπου συνυπάρχουν και εκκρεμούν ζητήματα με αιγιαλό και παραλία, με Δημόσια περιουσία, με αρχαιολογικό χώρο με πολλές πολεοδομικές και άλλες εκκρεμότητες, έκριναν με βάση το Νόμο υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Έπραξαν δηλαδή το καθήκον τους. Στην περίπτωση λοιπόν κατά την οποία το αποτέλεσμα θα ήταν υπέρ του ιδιώτη, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι θα ήταν υποψήφιοι διεφθαρμένοι, ενδεχομένως και δωροδοκημένοι «εκπρόσωποι των ιδιωτικών συμφερόντων». Άρα, πάλι επίορκοι Δημόσιοι Υπάλληλοι!!! Όπως και να ’χει λοιπόν ΕΠΙΟΡΚΟΙ !!!
Η περίπτωση αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη, ιδιαίτερα σε Υπηρεσίες όπου εκ του αντικειμένου τους η προστασία του Δημόσιου συμφέροντος, η αυτονόητη άσκηση υπηρεσιακού καθήκοντος σε θέτει έρμαιο ιδιωτικών συμφερόντων που τις περισσότερες φορές εκπροσωπούνται από μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Ακόμη και μια απλή αντιδικία πολιτών για ιδιοκτησιακά θέματα οδηγεί σε παραπομπή του υπαλλήλου μηχανικού είτε από τη μία είτε από την άλλη μεριά που πάντα θεωρεί ότι αδικήθηκε.
Είναι επιτακτική ανάγκη τώρα να αποσυρθούν οι διατάξεις του νέου Πειθαρχικού Δικαίου που οδηγούν αποδεδειγμένα πλέον σε μια φοβική, ευθυνόφοβη, ανυπεράσπιστη, Δημόσια Διοίκηση!!! Αφήνοντας λοιπόν τους Δημοσίους Υπαλλήλους έρμαιο των ιδιωτικών συμφερόντων εύλογα δημιουργείται το ερώτημα... ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ;

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

  Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                Γιάννης Τσούνης

1 σχόλιο:

  1. Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.