Google+ Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Κ.Ε.Π.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δελτίο τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Κ.Ε.Π.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Κ.Ε.Π.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Κ.Ε.Π.

( ΠΟΣΕ ΚΕΠ )
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κ.Ε.Π. ( Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.) δηλώνει τη συμπαράσταση της στους συναδέλφους της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και όποιου άλλου κλάδου πλήγεται ή τον ετοιμάζουν για σφαγή με απολύσεις .
Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τις αδίστακτες μεθόδους που θυσιάζουν ζωές ανθρώπων στο βωμό της όποιας τοκογλυφικής εντολής και βυθίζουν την οικονομία της χώρας και τους πολίτες της στο βάραθρο της προδεδικασμένης καταστροφής .
Συνάδελφοι κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής τη στιγμή που πέφτει για ύπνο εργαζόμενος και ξυπνάει απολυμένος .
Καλούμε σε επαγρύπνηση και συσπείρωση όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε μια ενιαία αμυντική συλλογική πανεργατική ασπίδα ικανή να αντιμετωπίσει την όποια επίθεση .


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε. Κ.Ε.Π.

info@posekep.com
www.posekep.gr

 


1 σχόλιο:

  1. Σήμερα κάναμε απεργία.
    Και έτσι έπρεπε .....
    Οι συνάδελφοι Δημοτικοί Αστυνομικοί(Δήμος Αχαρνών) χτύπησαν κάρτα και ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.