Google+ ΚΙ ΑΛΛΟ!! Νέο «μπλόκο» στη διαθεσιμότητα από το Πρωτοδικείο Τρίπολης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΚΙ ΑΛΛΟ!! Νέο «μπλόκο» στη διαθεσιμότητα από το Πρωτοδικείο Τρίπολης

Image Hosted by ImageShack.us
Νέο «μπλόκο» έβαλε στη διαθεσιμότητα το Πρωτοδικείο Τρίπολης που εξέδωσε  προσωρινή διαταγή για πέντε υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Οι πέντε εργαζόμενοι θα επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  1η Μαρτίου 2013.

Πηγή aftodioikisi.gr

3 σχόλια:

  1. Υγεια σας.Λίαν συντόμως... θα σας ενημερώσω και για ενα άλλο <> ή οχι...; για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.


    Ο κουμπάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υγεια σας. Νέο «μπλόκο» έβαλε στη διαθεσιμότητα το Πρωτοδικείο Πατρας που εξέδωσε προσωρινή διαταγή για 3 υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου εκδόθηκε το μεσημέρι της Τεταρτης 6-2-13.
    Οι 3 εργαζόμενοι θα επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων

    Ο κουμπάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε για την εποικοινωνία και τις πληροφορίες,ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα στα σταθεί στο ύψος που της αρμόζει,Θα χαρούμε να μάθουμε θετικά και για άλλους συναδέλφους,εκ των συντακτών.

      Διαγραφή

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.