Google+ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ. Ενα πολύ όμορφο δίλεπτο βίντεο του «Solidarity Now» για την Ελλάδα και για την Ευρώπη της κρίσης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΡΑ. Ενα πολύ όμορφο δίλεπτο βίντεο του «Solidarity Now» για την Ελλάδα και για την Ευρώπη της κρίσης

Ένα νέο βίντεο ανέβασαν οι υπεύθυνοι του δικτύου «Solidarity Now» για την εικόνα της κρίσης στην Ευρώπη γενικότερα και την Ελλάδα ειδικότερα.
Ο τίτλος του βίντεο είναι «Στήριξε την Ελλάδα. Στήριξε την Ευρώπη» και έχει ανέβει ήδη στο YouTube, όπου λαμβάνει αρκετά θετικά σχόλια. Ορισμένα από τα μηνύματα που αναφέρονται στο διάρκειας δύο περίπου λεπτών βίντεο είναι: «Εμείς είμαστε τα σύνορα και τα όρια», «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να πέφτει χωρίς να σηκώνεται» και «Τα κύματα που έρχονται από μία "πτώση" μπορούν να μας πνίξουν όλους».
Το Solidarity Now είναι ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο ατόμων και οργανισμών που συνεργάζονται προκειμένου να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί πιο σκληρά από την κρίση στην Ελλάδα.



http://grizosgatos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο μπορεί να κάνει όποιος το επιθυμεί ακόμα και ανώνυμα και θα δημοσιεύονται όλα αφού πρώτα ελενχθούν απο την διαχείρηση εκτός απο τα υβριστικά και προσβλητικά.Καταγγελίες για συγκεκριμένα ονόματα θα πρέπει να υποβάλονται επώνυμα.Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για σχόλια,αναρτήσεις και ανακοινωσεις που εστάλησαν ή που έγιναν απο τρίτους.